Възможно ли е с хранителни добавки да подържаме красива кожа?

В днешно време красивата кожа е здравата кожа, лишена от бръчки и петна по нея, без недостатъци и зачервявания.

Водени от списания и от социални медии като Instagram, външния вид и имиджът се превърнаха в мания, характерна за нашето поколение. Тези медии ни дават илюзията за гладка и сияйна кожа. Но нека оставим настрана илюзията и да се опитаме да разберем заедно как да постигнем естествено красива кожа!

Кожата е орган, който ни отделя и защитава от външната среда. Поддръжката му изисква освен подходящи козметични грижи, така и качествена добавка с хранителни вещества. Подобно на сърцето, кожата се нуждае от хранене и грижа.

Многобройни проучвания доказват, че сегашната ни диета не отговаря на хранителните и по-точно на микроелементните нужди, необходими за нашето тяло. В действителност то все повече се изчерпва в микроелементите. Интензивното земеделие, промените в хранителния ни режим и по-честият прием на преработена храна са отговорни за тези дефицити.

Поради всички тези причини, Laboratoires ISOCELL са разработили формулата GliSODin Anti-age, адаптиранa към специфичните нужди на вашата кожа.

GliSODin Anti-age е перфектната формула срещу остаряване на кожата. Богата е на Омега-3 (крил), какаови екстракти за овлажняване, стягане и подмладяване, а ефективната защита на кожата от външните влияния се дължи на най-мощния антиоксидант в човешкото тяло - "майката" на всяка защита - Супероксид дизмутаза (СОД). Докато обикновените антиоксиданти като Витамин С, Kоензим Q10 и др. неутрализират по един свободен радикал, то една молекула СОД неутрализира ЕДИН МИЛИОН. Делението на клетките на кожата се осигурява чрез Витамин D, а поддържането на нормални процеси в кожата чрез Цинк.

  • Предовратява клетъчното остаряване на кожата
  • Защитава клетките от оксидативен стрес
  • Осигурява ефект на "стягане" при здрава кожа