Може ли GliSODin да се комбинира с Естетичните процедури?

Съвременната наука разкри изненадващи връзки между хранителните добавки и естетичната медицина. Nutraceuticals са комбинация от думите "хранене" и "фармацевтични" и са получени от хранителни източници, които клинично осигуряват ползи за здравето и здравето.

Трябва да признаем, че "естетическите" решения, които влияят само на външния вид, без да вземат под внимание причината, имат граници. Вярно е, че естетиката носи комфорт, който често е необходим за психологическото благополучие, но със сигурност не е достатъчно само като превантивно или лечебно лечение. Днес пероралният път е новата ос в естетичната грижа.

Формулите GliSODin са ключови за предотвратяване на признаци на стареене и комбинирани с естетични процедури, спомагат за подобряване качеството на кожата.

ISOCELL Laboratories предлага редица професионални хранителни добавки, които действат в синергия с естетичните процедури като локално лечение, пилинг, лазери и козметична хирургия. Цялостното здраве на пациента е в основата на нашите формули, поради което вярваме повече от всичко в комбинация от перорално с външното лечение, за да се осигури 360-градусов подход към всички признаци на стареене на кожата. Осигуряване на подобряване на качеството на кожата, но и дългосрочни ползи за здравето.

GliSODin се предлага в 3 формули: Общо здраве, Равномерен цвят на кожата и Против Стареене, всяка е формулирана за конкретни индикатори и отговаряща на всички типове кожа.