100% Made in France

Пъпеши от регион Авиньон (Южна Франция)

Фермерите, с които си партнираме, отглеждат специален сорт пъпеши в Южна Франция, близо до Авиньон. Те използват само екологични методи, за да произвеждат идеалната реколта и да елиминират всякакви замърсители като тежки метали и пестициди. Внимателно следим растежа на всеки отделен плод, за да гарантираме съдържанието на Супероксид Дисмутаза в него, чието количество се измерва регулярно. Събираме пъпешите само когато са напълно узрели и с най-високо качество СОД в тях.

Всяка година, хиляди тонове с пъпеши се отправят към завода ни за извличане на СОД от тях. Екстракцията е подобна на тази на най-скъпите парфюмерийни суровини: премахваме кората на пъпешите и премахваме всяко семе. Чистата плодова пулпа се смачка до еднородна каша и се филтрува, за да получим концентриран сок от пъпеши.


Пшеница от регион Лоара ет Шер (Централна Франция)

Глиадин е протеин, екстрахиран от пшеница. Неговата биополимерна обвивка предпазва Супероксид Дисмутазата и позволява на ензима да достигне непокътнат в храносмилателната ни система, където се активира.


Иновации и Развитие в Париж.

Публикували сме 25 изследвания в издания из целия свят и демонстрираме ефективността и влиянието на GliSODin в борбата с оксидативния стрес и стареенето на организма.


Производствен процес в Ла Рошел (Югоизточна Франция)

Уникално предизвикателство е да произвеждаме GliSODin в завода ни в Ла Рошел. Тук чрез сложен автоматизиран процес ние изграждме защитната матрица и стандратизираме всяка партида СОД.